Mølletoften 22, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL VENTENDE KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Flot og gennemført renoveret villa centralt i Gistrup.

Alt spiller på fineste vis, når det gælder denne nyrenoverede villa på Mølletoften 22, som er lige til at flytte direkte ind i. Boligen imponerer med masser af flotte detaljer og gennemtænkte helheder, og Gistrup-beliggenheden finder du heller ikke meget bedre, idet du får adresse ganske centralt og tæt på blandt andet SuperBrugsen, Slagteren og bageren.

Villaen byder på 110 m2 bolig i halvandet plan, og dertil kommer en virkelig veludnyttet kælder på yderligere 30 m2, hvor du eks. kan have dit eget træningscenter eller til opbevaring. Grunden er overskuelig med sine 365 m2, og havens plads er velfordelt med ikke mindst et lækkert, indbydende terrassemiljø.

Selve planløsningen giver dig i stueplan en vinkelstue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Fra det flotte køkken er der adgang til badeværelset og terrasseudgang samt via bryggerset videre forbindelse til et stort værelse. På første sal får du yderligere et værelse samt et soveværelse med walk-in-closet.

Endvidere gode udhuse og cykelskur.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads.

En spændende og indflytningsklar villa for eks. børnefamilien eller førstegangskøberen.

Kontakt mig på tlf. 6115 1513 for at kigge nærmere på Mølletoften 22, Gistrup.