Damstræde 3, 9220 Aalborg Øst

SOLGT TIL PRISEN PÅ KUN 17 DAGE - LIGNENDE ANDELSBOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Hyggelig andelsbolig med lav ejerudgift ved Aalborg Universitet

God andelsbolig i stille område med 5 minutters gang til universitetet. Boligen er beliggende tæt på grønne områder med hyggelige stier.

Boligen har 63 m2 med lys stue med udgang til terrasse. Køkkenet er åbent med lyst inventar. På 1. sal findes soveværelse, badeværelse og altan. Alle rum er med velholdte trægulve. I entreen er der klinker.

Andelsboligen har en lav ejerudgift på 2.360 kr. om måneden og er vurderet som energimærkning A2010. Der er lagt nyt tag i 2020. Nyt havehegn er opstillet i 2019. Andelsboligsfordelingen planlægger installation af ny hoveddør i 2022. Andelsboligforeningen er velfungerende med styr på økonomien.

Boligen ligger tæt på det nye sygehus, motorvej, universitetet, børnehave, skole, Føtex og Gigantium.

Med andelsboligen følger et velholdt skur på 5 m2 og fælles privat parkering tæt ved boligen og fællesareal. Herudover er der fælles cykelrum og aflåst fællesrum med haveredskaber m.m. Tæt ved boligen ligger en fælles privat parkeringsplads, som er indhegnet og overvåget, og som man har egen p-licens til.

Gigantium ligger i gåafstand, her er bla. svømmehal med wellness faciliteter, skøjtehal, håndbold, fodbold. Der er ikke langt til Aalborg centrum og busforbindelserne hertil er rigtig gode. Samtidig er man tæt på grønne områder - skov. - og man kan nemt cykle til Lundby Bakker, et skønt og rekreativt område. Pga. et stigende antal studerende og pendlende mellem Aalborg midtby og Aalborg Øst, planlægges der for øjeblikket med en busbane, som skulle gøre transporten 30-40% hurtigere end normalt. Dette er en del af Aalborg Øst´s byudviklingsprojekt og det kommende Supersygehus. Husene i foreningen er attraktive og økonomien er god, Gode indkøbsmuligheder i Fakta & Føtex.

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit og mundbind med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime