Vinkelvej 4, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE VILLA SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Velindrettet og central beliggende villa med dejlig udestue og stort værksted

Villaen her kan ikke bare prale af en rigtig god beliggenhed i Gistrup og af en tilsvarende god indretning. Her er meget mere at glæde sig til. Eksempelvis den dejlige have og den gode udestue samt det store kombinerede udhus og værksted, hvor der er fine faciliteter til hele gør-det-selv-familien eller gør-det-selv manden som har brug for masser af plads og godt værksted.

Stueplan er i høj grad helliget mulighederne for at lave noget sammen. Her får du nemlig både en stor stue og et ganske rummeligt spisekøkken. De to rum ligger lige op ad hinanden, så der er samtidig potentiale for at etablere et stort opholdsafsnit med køkken, alrum og stue ud i ét. Fra køkkenet er der direkte forbindelse til bryggerset, og fra stuen er der udgang til en dejlig sydvendt og delvist overdækket terrasse.

Stueplan rummer tillige et badeværelse, som får følgeskab af endnu et badeværelse på første sal. Heroppe er der endvidere tre gode børneværelser samt et stort forældresoveværelse med udgang til en sydvendt, overdækket altan.

God og dejlig udestue som forbinder huset med værksted, skøn delvist overdækket terrasse og ugeneret have, god garage og god carport samt mindre depotrum.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads.

En spændende villa for eks. børnefamilien eller førstegangskøberen.

Kontakt mig på tlf. 6115 1513 for at kigge nærmere på Vinkelvej 4, Gistrup.