Damstræde 31, 9220 Aalborg Øst

SOLGT TIL PRISEN PÅ KUN 11 DAGE - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL VENTENDE KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Hyggelig og god 3 værelses andelsbolig beliggende i Universitetsområdet

Velholdt og lyst andelsrækkehus med den helt rigtige beliggenhed udbydes nu til salg.

Boligen er fra 1986, og er 89 m2 i 2 plan.

I stueplan indeholder boligen entré med hvidt HTH-skab samt hvidt HTH-køkken i åben forbindelse med stuen. Stuen har stort vinduesparti og udgang til vestvendt have/terrasse, samt loft til kip. Desuden er der et lukket depotrum under trappen til 1. sal.

Den vestvendte have har sol fra middagstid og resten af dagen, er nem og overkommelig, idet den hovedsagelig er belagt med fliser.

Fra stuen er der trappe til 1. sal, som byder på repos med kig ned over stuen. Der er desuden soveværelse med hvidt HTH-skab og adgang til østvendt altan, et værelse/kontor med HTH-skab, samt et pænt HTH-badeværelse med gulvvarme, bruseniche, stenbordplade og vaske-/tørremaskine.

Der er klinker i entre og badeværelse, og bøgeparketgulve i resten af boligen.

Til boligen hører et skur på 5 m2. Herudover er der fælles cykelrum og aflåst fællesrum med haveredskaber m.m. Tæt ved boligen ligger en fælles privat parkeringsplads, som er indhegnet og overvåget, og som man har egen p-licens til.

Gigantium ligger i gåafstand, her er bla. svømmehal med wellness faciliteter, skøjtehal, håndbold, fodbold. Der er ikke langt til Aalborg centrum og busforbindelserne hertil er rigtig gode. Samtidig er man tæt på grønne områder - skov. - og man kan nemt cykle til Lundby Bakker, et skønt og rekreativt område. Pga. et stigende antal studerende og pendlende mellem Aalborg midtby og Aalborg Øst, planlægges der for øjeblikket med en busbane, som skulle gøre transporten 30-40% hurtigere end normalt. Dette er en del af Aalborg Øst´s byudviklingsprojekt og det kommende Supersygehus. Husene i foreningen er attraktive og økonomien er god, Gode indkøbsmuligheder i Fakta & Føtex.

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit og mundbind med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime