Damstræde 13, 9220 Aalborg Øst

SOLGT PÅ KUN 1 MÅNED - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Hyggelig og god 3 værelses andelsbolig beliggende i Universitetsområdet

Hyggeligt enderækkehus fra 1986 udbydes nu til salg. Andelsrækkehuset er på 89 kvm. Stort vinduesparti mod øst med hyggelig terrasse. Her kommer der et fantastisk lysindfald ind i boligen. Derudover tilhørende redskabsskur og fælles privat parkeringsplads tæt ved boligen samt fælleslokaler. Andelen er centralt beliggende i selve Aalborg Universitetsområde i rolige og grønne omgivelser og i kort afstand til eksempelvis børnehave, skole, indkøb, Gigantium og det nye supersygehus og tæt til motorvej E45 og Aalborg mv.

Andelsbolig indeholder: entré med klinker og skabe, skøn og lys stue med udgang til dejlig østvendt terrasse og have, I åben forbindelse til stuen er der køkken med lyst inventar. Godt depotrum under trappen.

1. sal indeholder: repos, skønt soveværelse med udgang til dejlig altan, godt børneværelse med skabe, flot badeværelse fra (2013) med god bruseniché og lyst inventar samt vaske-tørretumbler.

En meget velfungerende og professionelt administreret andelsboligforening.

Kom og oplev en spændende andelsbolig!

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!

Gigantium ligger i gåafstand, her er bla. svømmehal med wellness faciliteter, skøjtehal, håndbold, fodbold. Der er ikke langt til Aalborg centrum og busforbindelserne hertil er rigtig gode. Samtidig er man tæt på grønne områder - skov. - og man kan nemt cykle til Lundby Bakker, et skønt og rekreativt område. Pga. et stigende antal studerende og pendlende mellem Aalborg midtby og Aalborg Øst, planlægges der for øjeblikket med en busbane, som skulle gøre transporten 30-40% hurtigere end normalt. Dette er en del af Aalborg Øst´s byudviklingsprojekt og det kommende Supersygehus. Husene i foreningen er attraktive og økonomien er god, Gode indkøbsmuligheder i Fakta & Føtex.

Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit og mundbind med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime