Stubben 34, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 84 DAGE - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Solid kvalitetsejendom på attraktiv adresse tæt på skoven.

Allerede ved ankomsten er det tydeligt, at denne velrenoverede og indflytningsklare villa stråler af kvalitet: Den flotte, store have med stedsegrøn beplantning, den nydelige og store carport, som er opført i samme gedigne stil som selve villaen, og det sorte listetag, der visuelt binder bygningerne fint sammen, er blot nogle af de mange detaljer, som understreger den høje kvalitet.

Inden døre fortsætter det gode indtryk. Planløsningen er særdeles familievenlig med masser af veldisponeret plads, hvor ikke mindst det store opholdsafsnit med to stuer lokker. Her er der nemlig en muret pejs med indsats og flere udgange til den sydvestvendte, velafskærmede terrasse. Indretningen byder derudover på et køkken, et bryggers og fire værelser samt to badeværelser.

Den høje kvalitet og familievenligheden går hånd i hånd med en tilsvarende attraktiv beliggenhed. Fra det lukkede vænge er der nem adgang til stisystem og også kort vej til pasningsmuligheder, skole, skov og indkøb.

Endvidere godt udhus med masser af plads til opbevaring og til indendørs gøremål og godt overdækket skur.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads. Se den nye præsentationsvideo om Gistrup By: https://youtu.be/cmxQ5fW6xgk

En spændende bolig med masser af muligheder for eks. børnefamilien.

Kontakt mig for en fremvisning på tlf. 6115 1513


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit og mundbind med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime