Knasten 76A, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ 2 MÅNEDER - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Nyrenoveret og Indflytningsklar andelsbolig nær både skov og golfbane.

Her på Knasten 76A kan du flytte direkte ind i et velholdt rækkehus og blive en del af en solid og gældfri andelsboligforening. Det blinde vænge er børnevenligt. Bebyggelsen er omgivet af grønne arealer. Og såvel skoven som golfbanen ligger også tæt på.

Boligen fordeler sig over to fulde plan, og indretningen er ganske gennemtænkt disponeret med de fælles opholdsrum i stueplan og de mere private gemakker på første sal. Førstesalen rummer hele tre værelser og et badeværelse, og i stueplan ligger et veludstyret køkken i åben forbindelse med stuen. Dette plan byder også på en entré med gode opbevaringsmuligheder i en skabsvæg. I stueplan er gulvvarme.

Både fra entréen og stuen er der udgang til terrassemiljøet, som strækker sig om boligens tre sider. Mod syd får du desuden en mindre græsplæne. Hele haven er ganske ugeneret takket være en velopvokset hæk, og endelig er her også både carport til parkering og skur til opbevaring.

En stor del af andelsboligforeningens arealer er udlagt til fælles friarealer, og mellem de mange grønne områder er der indrettet legeplads, boldbane, amfiteater. Til foreningen hører også et dejligt fælleshus, velegnet til familiesammenkomster, fester, børnefødselsdage o. lign. Foreningen er gældfri og meget lav boligydelse.

Fra Knasten er der sikker vej til skole og idrætshal ad stier og stilleveje. Busstoppested i 3 min. afstand med afgang til Aalborg hver halve time i dagtimerne.

En spændende og attraktiv andelsbolig med mange muligheder og særdeles attraktiv beliggenhed!

Se mere om andelsboligforeningen på www.abknasten.dk

Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye Aalborg Universitetshospital, AAU, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane.. Beliggenheden med Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane som nærmeste naboer giver en dejlig udsigt og mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne. Se den nye præsentationsvideo om Gistrup By: https://youtu.be/cmxQ5fW6xgk

Kontakt mig for en nærmere præsentation og fremvisning på tlf. 6115 1513


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit og mundbind med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime