Vingaardsvej 7, 9280 Storvorde

SOLGT PÅ 3 MÅNEDER - OVERTAGET FRA ANDEN MÆGLER - LIGNENDE SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Moderniseret, ældre villa med charme og attraktiv belliggenhed tæt på alt i byen

Denne villa i Storvorde er på 168 m2, og den er opført i 1899, hvilket forklarer de fine og charmerende detaljer, som I finder boligen igennem. Hjemmet har dog tydeligvis set en modernisering på et senere tidspunkt, hvorfor I kan forvente gennemgående lyse og indbydende rammer. Det er især den store stue i stueplan, som fanger jeres opmærksom. Med hvidmalede, fritlagte bjælker og et nydeligt gulv skabes her en pæn og hjemlig atmosfære, som hjælpes godt på vej af brændeovnen i hjørnet. Rummet inddeler I let til såvel spisning som hygge, og i sommerhalvåret kan I slå døren op til den herlige terrasse.

Videre endnu når I til et funktionelt rum, der ligger i forbindelse med køkkenet, og som netop nu fungerer som åbent kontor. I kan dog også sagtens lave køkken-alrum eller aktivitetsrum, som børnene kan benytte, mens I står for madlavningen ved gasblusset blandt det hvide interiør. Etagen afrundes af et bryggers, et badeværelse og et oplagt forældresoveværelse med dobbeltdøre mod haven samt egen indgang til endnu et lækkert, stilrent badeværelse med mørke klinker og en stor bruseniche.

Førstesalen gemmer på tre værelser, hvoraf det ene er et gennemgangsværelse, eventuelt til teenageren, som får godt med plads til garderoben. Som bonus har ét af værelserne desuden udgang til en vestvendt altan.

Udenfor er der anlagt et kæmpe fliseafsnit, så I kan sagtens invitere hele familien på grillarrangement, og dertil følger ovenikøbet en græsplæne til boldspil og trampolinspring samt en garage, carport og et mulighedsrigt udhus.

Huset ligger i Storvorde, som har alt fra skole til daginstitution, indkøbsmuligheder og mange idrætsfaciliteter. og med kort afstand til det nye supersygehus. Endvidere er her busforbindelser til Aalborg og en bekvem nærhed til Limfjorden.

En spændende villa med masser af muligheder for førstegangskøberen og børnefamilien.

Kontakt mig for en fremvisning på tlf. 6115 1513


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit og mundbind med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime