Toppen 4, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE RÆKKEHUS SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Indflytningsklart rækkehus med skønne terrasser og attraktiv beliggenhed i børnevenligt område

Der er terrasse både foran rækkehuset her på Toppen 4 i Gistrup og i den dejlige baghave, så her venter fine rammer om udelivet med gode solchancer hele dagen igennem.

Inden døre er der bestemt også meget at glæde sig til, for boligens 90 kvadratmeter i ét plan har en dejlig lys atmosfære, og da huset er blevet løbende renoveret, er det helt indflytningsklar.

Boligen byder på soveværelse og 2 gode værelser, et nyere badeværelse, et rummeligt og nyere køkken og en stor stue, hvorfra der er udgang til baghavens terrassemiljø. Fra entréen er der desuden blot få skridt til husets carport, som har to integrerede opbevaringsskure.

Beliggenheden er mindst lige så attraktiv som selve huset, for I får et trygt og roligt nærmiljø med legeplads, stisystem til bus, indkøb, daginstitutioner, skole og fritdsaktiviteter, og samtidig er der let adgang til alle Gistrups gode tilbud som Lundby Bakker, golfbane.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads. Se den nye præsentationsvideo om Gistrup By: https://youtu.be/cmxQ5fW6xgk

En spændende bolig med masser af muligheder for førstegangskøberen eller seniorparret.

Kontakt mig allerede i dag for fremvisning på tlf. 61151513 og få mange flere detaljer.


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit og mundbind med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime