Roden 66, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE ANDELSBOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Dejlig og indflytningsklar andelsbolig tæt på universitetet og nyt sygehus

Andelsrækkehuset på 78 kvm. og fra 2003 og beliggende på Roden 66, Gistrup.

Boligen består af en lys stue med højt til loftet og med udgang til en dejlig overdækket terrasse. Køkken er velindrettet med ny bordplade / vask og nye hårde hvidevarer. Soveværelse har stor skabsvæg med masser af plads og med udgang til terrassen. Stuen kan evt. opdeles i stue og ekstra værelse. Flot badeværelse med stor glas bruseniché og med skabe og vaskemaskine. Stor entré med skabe. Boligen er nymalet og klar til indflytning.

I den lille have er der bl.a. et par æbletræer, og der er carport og godt udhus.

I andelsboligforeningen er der et fælleshus, som indeholder festlokale og et værelse som kan lejes. Andelsboligforeningen er velfungerende og velkonsolideret med beboere i alle aldre.
Læs mere https://abf-roden.probo.dk

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads. Se den nye præsentationsvideo om Gistrup By: https://youtu.be/cmxQ5fW6xgk

En spændende bolig med masser af muligheder.

Ring for fremvisning på tlf. 61151513


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit og mundbind med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime