Forårsvej 74A, 9220 Aalborg Øst

SOLGT PÅ KUN 14 DAGE - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Prisvenligt, velindrettet andelsrækkehus i naturskønne omgivelser og med flot udsigt.

Med adresse her i andelsrækkehuset på Forårsvej 74A bor du omgivet af grønt og i det idylliske Øster Sundby, som er et hyggeligt landsbymiljø med gadekær og hundeskov for enden af vejen, og alligevel kun 5 km. til Aalborg centrum. Samtidig kan du etablere dig med en særdeles fornuftig boligøkonomi. Boligen ligger i et grønt og børnevenligt område med kort afstand til alle hverdagens gøremål såsom skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, Nordjyske motorvej, og det nye supersygehus.

Boligen er fremstår i lys og velholdt stand, og det er tydeligt, at planløsningen er virkelig gennemtænkt og veludført med henblik på at skabe lyse rum, undgå spildplads samt at sikre en skøn kontakt til de grønne omgivelser. Stueplan er disponeret med en forgang og bryggers med opbevaringsplads og vaskefaciliteter. Resten af stueplan er helliget opholdsmiljøet, hvor køkken og stue ligger i åben forbindelse, og hvorfra der er udgang til skøn sydvendte terrasse og skønne have med flot udsigt og med skønt lysindfald. Første sal huser 2 rummelige værelser samt et repos som kunne laves til kontor / værelse, lyst og flot badeværelse med bruseniché.. Endvidere god carport med loftsrum og mindre redskabsrum.

En spændende bolig med masser af muligheder og god andelsboligforening med folk i alle aldre.

Kontakt mig for en fremvisning i dag på tlf. 6115 1513


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime