Jadevej 4, Nøvling, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ 1 MÅNED - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Lyst og indbydende andelsrækkehus og med attraktiv beliggenhed i børnevenligt område i hyggelig landsbymiljø i Nøvling

Andelsboligen er beliggende i charmerende Nøvling tæt ved skole, børnehave, golfbane, Aalborg Universitet og det kommende supersygehus og Egnsplanvej. Boligen er i 1 plan og på 95 kvm. og er fra 1987.

Huset består af lys entré, bryggers med egen indgang og begge med klinkegulv, dejlig spisestue og i åben forbindelse til dejlig opholdsstue med udgang til dejlig terrasse og have, lyst og flot køkken, flot og lyst badeværelse med bruseniché og gulvvarme, stort soveværelse, stort værelse med skabe, som kan laves til 2 værelser. De installerede hårde hvidevarer medfølger alle med i andelen. Boligen er opført med de bedste materialer og inventar, og boligen har gennemgået en renovering med bl.a nye døre og vinduer fra 2017, solceller på tag, hvilket betyder billigere el mv. Foran boligen er der en dejlig og stor terrasse, og der er tilhørende carport med til boligen samt godt og stort redskabsrum. God, velfungerende og veldrevet andelsboligforening med sund økonomi og folk i alle aldre, og med gode parkeringsmuligheder

En spændende og flot andelsbolig med bedste beliggenhed, og med masser af muligheder for dem, som ønsker en nem og overskuelig bolig omgivet af den skønne natur og det hyggelige landsby miljø, og man er stadigvæk tæt på Aalborg og mange af dagligdagens fornødenheder.

Nøvling ligger sydøst for Aalborg med en afstand på 10 km til Aalborg centrum. Derfor er Nøvling en attraktiv bosætningsmulighed for familier, som ønsker at bo i mere landlige omgivelser i et lille lokalsamfund med ca. 391 indbyggere - og dog tæt på storbyens arbejdspladser og tilbud i øvrigt. Vest for Nøvling ligger Poulstrup sø og Dall hede, som er et 170 hektar stor fredet naturområde og et yndet udflugtsmål. Nordøst for Nøvling ligger Lundby bakker, området har gennem generationer været et af aalborgborgernes foretrukne udflugtsmål. Nøvling har både unge og ældre, men det er de unge familier der er flest af i byen. l Nøvling er der en velfungerende pasnings-garanti med en god dagpleje til de mindste og en særdeles god børnehave til børn inden skolestart og sidst men ikke mindst en skole, hvor faglighed, tryghed og trivsel er fællesnævneren. Endvidere gode sportsfaciliteter med Nøvling Fodboldklub, og planlagt ny cykelsti til Gistrup. Se flere informationer på: www.nøvling.dk

Ring på fremvisning i dag på tlf. 6115 1513

Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime