Mølleskoven 54, 9260 Gistrup

SOLGT TIL PRISEN PÅ KUN 7 DAGE - LIGNENDE HUS / GRUND SØGES TIL KØBERE SOM GIK FORGÆVES OG I MIT KØBERKARTOTEK

Attraktiv beliggende sommerhus i Lundby Bakker

Hyggelig sommerhus beliggende på Mølleskoven 54 i det idylliske Lundby Bakker ved Gistrup. Her har man mulighed for at nyde sit eget fristed i skoven med fred og ro, men stadigvæk tæt ved Gistrup by.

Sommerhuset er på 38 kvm. samt udestue på 13 kvm. Huset består af lys stue med udgang til dejlig udestue, og stuen er i åben forbindelse til køkken, og der har tidligere været soveværelse som nu er lagt til stuen, men som sagtens kan genetableres, og med hyggelig brændeovn, køkken, badeværelse med klinker, toilet og bruseniché, redskabsrum. Skøn flisebelagt terrasse foran huset.

Huset er beliggende på dejlig grund på 2380 kvm. tæt på bygrænsen til Gistrup og grænsende op til en af Lundby Bakkers naturkilder.

Området er særdeles populært for gåture, løbeture og MTB-cykling, hvor der findes mange forskellige ruter i området, og yndet udflugtsmål.

Et spændende og hyggeligt sommerhus med mange muligheder.

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime