Pollendalen 47, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Attraktiv beliggende sommerhus i Lundby Bakkert - Renoveringsprojekt

Ældre og attrativt beliggende sommerhus beliggende på Pollendalen i det idylliske Lundby Bakker ved Gistrup. Her har man mulighed for at nyde sit eget fristed i skoven med fred og ro, men stadigvæk tæt ved Gistrup by.

Der forefindes et ældre sommerhus på 69 kvm. med 14 kvm. garage. Huset består af stue med udgang til overdækket terrasse, ældre mindre køkken, ældre toilet, ældre badeværelse, 2 værelser, Huset trænger til en en del renovering indvendig og udvendigt.

Huset er beliggende tæt på dejlig (lejet) grund på 1250 kvm. tæt på bygrænsen til Gistrup.

For at gøre det billigst muligt med skatter etc. har man her valgt at danne en fælles andelsforening (grundejerforening), der bærer udgifter til ejendomsskat, vedligehold af veje m.m. Derfor har huset status som et sommerhus på lejet grund, - og derfor er der ikke et grundareal anført, -men man får via foreningen, som man er andelshaver i, brugsretten til jordarealet. I hverdagen mærker du ikke forskellen.

Området er særdeles populært for gåture, løbeture og MTB-cykling, hvor der findes mange forskellige ruter i området, og yndet udflugtsmål.

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime