Nøvlingvej 157, Nøvling, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Indflytningsklar villa med markudsigt i hyggelig landsby

Den charmerende villa her tager særdeles pænt imod med sin nærmest kridhvide facade og det mørke tag i flot kontrast. Det gode indtryk fortsætter inden døre, og boligen er da også fuldkommen indflytningsklar.

I stueplan får du et spisekøkken, en praktisk baggang af en god størrelse og en tilsvarende rummelig stue. Fra både baggangen og stuen er der terrasseudgang, og fra husets entré er der adgang til badeværelset.

På første sal får du to værelser og en møblerbar repos. Dertil kommer et separat, udendørs vaskehus i så høj en kvalitet, at det udover tøjvask og opbevaring også sagtens kan rumme eksempelvis en skrivebordsplads.

Endelig får endda husstandens bil og bilens mekaniker gode forhold i carporten med det tilstødende værksted. Og sidst, men ikke mindst, er grunden i sig selv også værd at bemærke med flisebelægning og flere terrasser rundt om huset og med en skøn udsigt mod de omkransende marker.

Nøvling ligger sydøst for Aalborg med en afstand på 10 km til Aalborg centrum. Det er vedtaget fra Aalborg Kommune, at der anlægges en ny cykelsti fra Nøvling til Gistrup i 2020. Derfor er Nøvling en attraktiv bosætningsmulighed for familier, som ønsker at bo i mere landlige omgivelser i et lille lokalsamfund med ca. 391 indbyggere - og dog tæt på storbyens arbejdspladser og tilbud i øvrigt. Vest for Nøvling ligger Poulstrup sø og Dall hede, som er et 170 hektar stor fredet naturområde med bakker, søer, moser, overdrev, skov og krat. Et yndet udflugtsmål. Nordøst for Nøvling ligger Lundby bakker, området har gennem generationer været et af aalborgborgernes foretrukne udflugtsmål. Nøvling har både unge og ældre, men det er de unge familier der er flest af i byen. l Nøvling er der en velfungerende pasnings-garanti med en god dagpleje til de mindste og en særdeles god børnehave til børn inden skolestart og sidst men ikke mindst en skole, hvor faglighed, tryghed og trivsel er fællesnævneren. Endvidere gode sportsfaciliteter med Nøvling Fodboldklub. Se flere informationer på: www.nøvling.dk

Kontakt mig for en fremvisning på tlf. 6115 1513

Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime