Knasten 116, 9260 Gistrup

SOLGT TIL PRISEN - LIGNENDE ANDELSBOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Prisvenligt, velindrettet andelsrækkehus i naturskønne omgivelser tæt på Lundby Bakker og Ørnehøj Golfbane

Med adresse her i andelsrækkehuset på Knasten 116 bor du omgivet af grønt.. Tæt ved boligen ligger et stort fællesområde, og der er ikke meget længere til en runde på golfbanen eller til en tur under trækronerne i Lundby Bakker, og alligevel kun 15 min. fra Aalborg centrum. Samtidig kan du etablere dig med en særdeles fornuftig boligøkonomi. Boligen ligger i et grønt og børnevenligt område med veludbygget stisystem, tæt ved bybus, daginstitution, skole og indkøbsmuligheder.

Boligen er fremstår i original stand, og det er tydeligt, at planløsningen er virkelig gennemtænkt og veludført med henblik på at skabe lyse rum, undgå spildplads samt at sikre en skøn kontakt til de grønne omgivelser. Stueplan er disponeret med en forgang med adgang til brusebadeværelset og en baggang med opbevaringsplads og vaskefaciliteter. Resten af stueplan er helliget opholdsmiljøet, hvor køkken og stue ligger i åben forbindelse, og hvorfra der er udgang til skøn sydvendte terrasse. Første sal huser 3 rummelige værelser samt walk-in Closet.

Fra Knasten er der sikker vej til skole og idrætshal ad stier og stilleveje. Busstoppested i 3 min. afstand med afgang til Aalborg hver halve time i dagtimerne, og kun 15 min. fra Aalborg Centrum. Se mere om andelsboligforeningen på www.bogeknasten.dk

En spændende andelsbolig med mange muligheder og særdeles attraktiv beliggenhed, og billig måde at komme ind på boligmarkedet i Gistrup.

Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker, og med kort afstand til det nye Aalborg Universitetshospital, AAU, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane. Der er et grønt rekreativt område med bl.a. legeplads, grill- og bålplads samt fodboldbane. Beliggenheden med Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane som nærmeste naboer giver mange aktivitetsmuligheder.

Kontakt mig for en fremvisning på tlf. 6115 1513