Knasten 110, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 24 DAGE! - LIGNENDE SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Prisvenligt, velindrettet andelsrækkehus i naturskønne omgivelser tæt på Lundby Bakker og Ørnehøj Golfbane

Med adresse her i andelsrækkehuset på Knasten 110 bor du omgivet af grønt: Lige uden for havelågen ligger et stort fællesområde, og der er ikke meget længere til en runde på golfbanen eller til en tur under trækronerne i Lundby Bakker. Samtidig kan du etablere dig med en særdeles fornuftig boligøkonomi.

Boligen er velholdt og løbende opdateret. Og det er tydeligt, at planløsningen er virkelig gennemtænkt og veludført med henblik på at skabe lyse rum, undgå spildplads samt at sikre en skøn kontakt til de grønne omgivelser.

Stueplan er disponeret med en forgang med adgang til brusebadeværelset og en baggang med opbevaringsplads og vaskefaciliteter. Resten af stueplan er helliget opholdsmiljøet, hvor køkken og stue ligger i åben forbindelse, hvor en stor karnap lukker masser af lys ind, og hvorfra der er udgang til den østvendte terrasse og gårdhave. Første sal huser to rummelige værelser.

Fra Knasten er der sikker vej til skole og idrætshal ad stier og stilleveje. Busstoppested i 3 min. afstand med afgang til Aalborg hver halve time i dagtimerne. Se mere om andelsboligforeningen på www.bogeknasten.dk

En spændende andelsbolig med mange muligheder og særdeles attraktiv beliggenhed, og billig måde at komme ind på boligmarkedet i Gistrup.

Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane. Der er et grønt rekreativt område med bl.a. legeplads, grill- og bålplads samt fodboldbane. Beliggenheden med Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane som nærmeste naboer giver en dejlig udsigt og mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne.

Kontakt mig for en fremvisning på tlf. 6115 1513