Ved Kroen 7, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Kvalitetsvilla med skøn have og super beliggenhed

Villaen her byder på 150 velholdte og veludnyttede kvadratmeter bolig, som du kan flytte direkte ind i. Den 908 m2 store grund er disponeret med en dejlig sydvestvendt have, hvor et stort, delvist overdækket terrassemiljø lokker, så snart solen bare titter det mindste frem. Og selv bil, cykler og handymand får fine forhold, da her er garage og værksted på sammenlagt 44 m2.

Planløsningen er disponeret med en rummelig opholdsafdeling, hvor køkken-alrum og en stor vinkelstue med pejseafsnit ligger i forlængelse af hinanden. Ved forgangen er der gæstetoilet, kontor, og i forbindelse med køkkenet ligger bryggerset. Endelig rummer værelsesafsnittet tre gode værelser og et nydeligt badeværelse.

Sidst, men ikke mindst, får du en god og familievenlig adresse, idet du kommer til at bo for enden af en stille blind vej, hvorfra et stisystem ovenikøbet gør det muligt at skyde hurtig genvej til blandt andet indkøbsmuligheder og skole.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads. Se den nye præsentationsvideo om Gistrup By: https://youtu.be/cmxQ5fW6xgk

En spændende bolig med masser af muligheder, og til eks. førstegangskøberen eller børnefamilien.

Kontakt mig for fremvisning på tlf. 6115 1513


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit og mundbind med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime