Nørgårdsvej 21, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Herlig og charmerende villa i flot stand med skøn have og beliggende i attraktivt område

For enden af den blinde Nørgårdsvej, helt ugeneret og med let smutvej til byen via en lille sti, finder du denne fine perle af et byhus. Huset er løbende opdateret, og total renoveret i 2006, og du kan derfor flytte direkte ind og fra første dag forvente godt med både charme og sjæl.

I stueplan får du en vinkelstue med hyggelig brændeovn, åben forbindelse til køkkenet og udgang til den sydvendte terrasse. I dette plan ligger også badeværelset, hvor du kan tage både bruse- og spabad, samt de mere praktiske rum som bryggers og viktualierum. Hyggen fortsætter på første sal, hvor der fra respoen i stuestørrelse, er adgang til to værelser, hvoraf det ene har udgang til sin egen fine altan med dejlig udsigt.

Grunden er anlagt med god plads til parkering og opbevaring i carport og skur. Og resten af pladsen er helliget den skønne have med flere gode terrassemiljøer og kroge, som altid sikrer dig en plet med sol, læ eller skygge, alt afhængig af dagens behov og temperament.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads. Se den nye præsentationsvideo om Gistrup By: https://youtu.be/cmxQ5fW6xgk

En spændende, og indflytningsklar bolig med masser af muligheder.

Få en nærmere præsentation af denne herlige villa med en fremvisning - Ring.på tlf. 6115 1513

Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit og mundbind med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime