Kobbelhøjvej 2, 9260 Gistrup

SOLGT - OVERTAGET FRA ANDEN MÆGLER - LIGN. BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Virkelig flot, rummelig og skolenær familievilla

Den nydelige villa her på Kobbelhøjvej 2 er tydeligvis blevet opdateret med meget kyndig hånd, og den er derfor lige til at flytte ind i. Her får du ikke bare lys og gavmild plads til det gode familieliv. Boligen har en attraktiv, og særdeles central beliggenhed i Gistrup. Børnene kan på kort tid gå til byens skole og idrætsfaciliteter, der ligger kun 300 meter fra boligen. Skoven ligger ligeledes blot 300 meter væk, og indbyder til at lufte cyklen, kælken eller løbeskoene. Ejendommen består af et boligareal på hele 190 m2, en udestue på 20 m2, en carport på 32 m2 og en velanlagt grund på 790 m2. Dejlig sydvestvendt terrasse med markise, hvor man kan nyde de lange sommer aftener med grill med familie og venner.

Indretningen giver dig et dejligt og lyst køkken-alrum med spiseplads, og to stuer med brændeovn, og udgang til den sydvestvendte terrasse og den flotte have. I en særskilt forældreafdeling er der et stort soveværelse, et badeværelse med hjørnekar og wellness-mulighed samt et bryggers. I husets modsatte ende ligger yderligere tre værelser, hvoraf det ene har direkte udgang til udestuen. Boligen byder desuden på et kontor, som også kan inddrages til værelse. Og endelig er her endnu et lækkert badeværelse med Svane elementer fra 2015 - også dette er begavet med et dejligt lysindfald via et ovenlysvindue. Villaen er løbende moderniseret - herunder bl.a.nymalet i 2019, ny tagbelægning på bolig, og carport i 2012 samt nye vinduer, døre, tagrender og stern-/underbeklædning i 2004.

En spændende, og indflytningsklar bolig med masser af muligheder, og masser af plads til børnefamilien.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads.

Kontakt mig i dag for en fremvisning.på tlf. 6115 1513