Nørrebjergvej 9, Smidie, 9574 Bælum

SOLGT LIGNENDE SØGES!

Skøn landvilla i attraktive omgivelser med masser af skøn natur og flot udsigt til Lille Vildmose

Ejendommen her på Nørrebjergvej 9 må du ikke snyde dig selv for at opleve. Den ligger idyllisk placeret nær Lille Vildmose, og sætter du pris på naturens mange små og store vidundere, kan du ikke bo meget bedre end her.

De fysiske rammer kan dateres tilbage til 1677, men ejendommen er tydeligvis og heldigvis ført flot ajour, så du kan nyde naturen i moderne rammer.

Husets stueplan giver dig et landligt køkken-alrum og en stor stue, hvor en finsk masseovn bidrager med gode betingelser for såvel hygge som varme. En stor glas karnap med dør sørger for god kontakt med terrassen og de smukke, grønne omgivelser lige udenfor.

Førstesalen har også skøn udsigt til det grønne. Heroppe får du en møblerbar repos, et charmerende badeværelse og tre værelser, hvoraf det ene har udgang til en overdækket, østvendt altan. Her kommer du til at bruge mange stunder med bare at nyde udsigten.

Ejendommen er beliggende på stor og skøn naturgrund 1758 kvm, med skøn have og dejlig terrasse og med udsigt til Lille Vildmose.

Der er ved at blive lagt fibernet ud til ejendommen, således man har mulighed for at tilkoble sig dette som køber.

Bælum og Kongerslev ligger kun et par kilometer væk, og i begge byer finder man indkøb, daginstitutioner, skole og idrætsanlæg.

Man bor kun 10 minutters kørsel fra Østkystens børnevenlige badestrande, og endelig er adressen praktisk for pendlere, da I kan køre til Aalborg på ca. en ½ time.

Rebild kommune giver tilladelse til at ændre ejendommens status til flexbolig, hvis man ønsker dette.

Kom og oplev denne naturperle!

Bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 6115 1513