Gudumvej 84, Vaarst, 9260 Gistrup

Flot og attraktiv familievilla med fire værelser i Vaarst.

Lys, velindrettet og løbende renoveret - sådan kan man kort karakterisere denne fine gulstensvilla, der ligger i hyggelige Vaarst 18 km sydøst for Aalborg. Boligen rummer 167 m2 i ét plan, og med hele 4 store værelser, er den et glimrende match til børnefamilien såvel som førstegangskøbere. Grunden tæller 875 m2, og foruden en 22 m2 god garage med smøregrav, byder den på en nem og overskuelig have med dejlig terrasse. Med adresse i Vaarst får I muligheden for at bo i smukke, landskabelige omgivelser, og samtidig med nem adgang til områdets gode arbejdspladser, og det nye supersygehus.

Takket være løbende opdateringer fremstår boligen i rigtig flot stand, og indflytningsklar, og mens stilen er gennemført smagfuld, er rummene lyse og regulære. Især i den moderne opholdssektion, hvor stue og køkken-alrum ligger i åben forbindelse, er der lys, luft og flere stilfulde indslag, og med flot og moderne New Yorker gulv i køkken/alrum. Endvidere stor lys entré, fordelingsgang, pænt badeværelse med bruseniché, depotrum, godt bryggers med udgang til dejlig terrasse,

En spændende villa med masser af muligheder for børnefamilien/førstegangskøberen.

Bestil en fremvisning i dag på tlf. 6115 1513, og oplev selv, hvor herligt et hus, der er tale om.


Vaarst er en dejlig by med den skønne natur, og kun 5 min. kørsel mulighed for at handle hos købmand i Fjellerad, hvor der også er en god folkeskole til og med 6, klasse. Vaarst uret som er en gammel grusgrav med legeplads, og shelters og små grønne oaser i byen, som man kan grille sin mad ved de opstillede grill samt borde og bænke. Der er kun 5 min. gang til Lindenborg å ad den gamle jernbane, som nu fungerer som cykelsti, og gangsti. Der er netop opført et udkigsted udført som en jernbanevogn, hvor man kan nyde den flotte udsigt, og se dyrelivet. God fungerende idrætsklub, og andre foreninger, og daginstitutioner, bybus til Fjellerad og Gistrup skole hver time. Et rigtig godt landsbymiljø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.