Pakhusvej 15, 9260 Gistrup

SOLGT! - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Lys og virkelig indbydende andelsbolig med fine detaljer og faciliteter - en oplagt seniorbolig helt centralt i Gistrup

Sætter du pris på lyse rum, gedigne materialer og solidt kvalitets byggeri? Vil du samtidig gerne bo både roligt og alligevel tæt på såvel de praktiske som de rekreative indslag i hverdagen? Så er denne nydelige andelsbolig på Pakhusvej 15 bestemt værd at kigge nærmere på.

Boligen er en del af et virkeligt pænt byggeri, der er opført så sent som i 2004. Den veldrevne andelsboligforening står for pleje af fællesarealerne, og der er gode faciliteter som redskabsskur og carport lige uden for døren. Det fuldmurede byggeri er desuden kendetegnet ved fine arkitektonisk detaljer som blandt andet ekstrahøjloftede rum inden døre og de karakteristiske ovenlyslanterner, der udvendigt er beklædt med zink.

Inde lever boligen til fulde op til det gode gedigne indtryk, man allerede har fået udenfor. Det sørger blandt andet den gode loftshøjde, det gavmilde ovenlys og det gennemgående gode lysindfald for. Den praktiske indretning er en anden stor fordel: Her er ingen dørtrin, døråbningerne er ekstra brede, og så er der gulvvarme i både opholdsrum og vådrum, hvilket er med til at give en virkelig behagelig varme.

Selve indretningen er disponeret med et køkken-alrum, som ligger i åben forbindelse med stuen, og her er desuden både badeværelse og bryggers samt et rummeligt soveværelse med god opbevaringsplads i indbyggede skabe. Har du behov for yderligere et rum til eksempelvis kontor eller gæsteværelse, kan en del af den gode plads i stuen let inddrages.

Til boligen hører der også to velafskærmede terrasser. Den ene er nordvendt og placeret i forbindelse med entréen, mens den anden er sydvendt og har udgang fra stuen. Den sydvendte har desuden markise, så hvis solen bliver for skarp eller duggen begynder at drille, er det klaret i et snuptag, og der er mulighed for at forhøje hegn på terrassen ud med stien.

Adressen er på én gang rolig og helt centralt placeret i Gistrup. Der er eksempelvis ikke mange hundrede meter til byens gode indkøbsmuligheder, hvor de daglige indkøb kan klares i såvel SuperBrugsen som Fakta, og hvor både den lokale slagter og bager kan bidrage, når der skal lidt ekstra godt på bordet.

Hvis øjnene også skal forkæles med lidt ekstra grønt, og du vil have frisk luft helt ned i lungerne, er der heller ikke langt til hverken Lundby Bakker eller de velplejede greens i Ørnehøj Golfklub. Bylivet inde i selve Aalborg, når du også let, og sidst men ikke mindst får du også kun kort afstand til det nye supersygehus, når det inden alt for længe slår dørene op for behandling i høj kvalitet og masser af nye arbejdspladser.

Dette er således en kvalitetsbolig, der både nu og i fremtiden har masser af godt at byde på. Kontakt mig i dag og bestil en fremvisning på tlf. 6115 1513, og lad mig byde dig velkommen indenfor her på Pakhusvej 15, Gistrup.