Barken 6, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Flot og renoveret rødstensvilla med dejlig have og terrasser og tæt på skoven

I et attraktivt villakvarter i Gistrup ligger denne flotte 1 plans villa, der imponerer med en dejlig og solbeskinnet have med 2 skønne terrasser.

Her bor I få minutters gang fra indkøbsmuligheder, børnehave og blot fem minutter på cykel fra skole og idrætsfaciliteter. I Gistrup finder I alt hvad I har brug for i det daglige samt tæt på skoven, og samtidig er der mindre end ti kilometer til Aalborg centrum.

Villaen er opført i 1985, og er på 140 kvm., og præsenterer sig flot med facade i røde mursten og et nydeligt tegltag. Huset er renoveret i 2016 og 2017 med bl.a. nye vinduer og døre, 2 nye badeværelser, bryggers, og køkken fra 2006. Indenfor er stilen lys og indbydende med en god atmosfære, og en familievenlig planløsning. Fra entréen er der adgang til et rummeligt soveværelse med skabe, og med direkte adgang til forældre nyt badeværelse med bruseniché samt til den skønne stue med dejligt lysindfald og med hyggelig brændeovn og med udgang til dejlig terrasse, lige ved siden af et flot køkken-alrum med Tvis køkken fra 2006, hvor familie og venner kan samles om hygge med måltiderne, og hvor der er adgang til dejlig terrasse med markise.

Endelig byder villaen på nyt og lyst gæste badeværelse med bruseniché, 2 gode børneværelser, et praktisk bryggers med egen indgang.

Udelivet nydes i den nydelige anlagte have med bløde plæner, og 2 store solbeskinnede terrassemiljøer med god plads til hele familien. Endvidere god carport på 27 kvm. med redskabsskur i enden, og endvidere godt redskabsskur på 10 kvm. samt 2 drivhuse.

En virkelig spændende og meget velindrettet villa, der fortjener et besøg.

GISTRUP BY:
Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv med sportsklubben LKB, og Ørnehøj Golfklub. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads. Endvidere ligger naturområdet Lundby bakker tæt ved byen, hvor man kan opleve skovens dybe stille ro, og med mange mountainbike ruter mv.

Kontakt mig allerede i dag på tlf. 6115 1513, så får jeg arrangeret en fremvisning!