Oppelstrupvej 105, Gunderup, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 18 DAGE - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Nem, velindrettet og indflytningsklar villa på stor grund med skøn landlig udsigt

Med adresse på Oppelstrupvej 105 i Gunderup lige syd for Lundby Bakker og Gistrup bor du bogstaveligt talt på grænsen mellem by og land. Her er du garanteret den dejligste udsigt til de landlige omgivelser, som folder sig ud lige uden for dine vinduer. Den 1.722 m2 store grund byder derudover på en dejlig og velanlagt have med både drivhus og et godt udhus, så her er med andre ord masser af grønt og godt for både krop og sjæl. Endvidere god carport som også kan benyttes til overdækket terrasse. Villaen står i en velholdt og veldisponeret stand, og det overskuelige areal på 127 m2 er ganske veludnyttet. Du får en rummelig vinkelstue med brændeovn og varmepumpe, og i det nydelige, dobbeltsidede køkken fra 2020 er der god plads til såvel opbevaring som til store armbevægelser, når der kokkereres og alt i nye hårde hvidevarer. Villaen er løbende renoveret og er indflytningsklar. Boligen byder endvidere på to værelser samt et bryggers, og sidst men ikke mindst er her et skønt badeværelse, hvor du både kan tage hurtige brusebade og lange spabade.

På den store grund på 1722 m2 er der mulighed for at bygge eks. større garage, værksted mv. for eks. håndværkeren eller andre erhverv.

Gunderup er et aktivt lille lokalsamfund og er beliggende 2 km nord for Fjellerad, ca. 2 km til Vaarst, 8 km syd for Gistrup og 15 km syd for Aalborg. ca. 7-8 km til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Landsbyen ligger ved Hadsund Landevej. Det betyder at Gunderup, i modsætning til andre landsbyer af lignende størrelse, har en dagligvarebutik i form af en tankstation. Der er også indkøbsmuligheder hos den lokale købmand i Fjellerad, og skole i Fjellerad (Vaarst-Fjellerad) folkeskole til og med 6. klasse samt børnepasningsmuligheder og sportsfaciliteter. Aalborg kommune har anlagt en cykelsti på strækning af Hadsund Landevej mellem Gistrup og Lundby. Der er god forbindelse med offentlig transport fra Gunderup til Aalborg. Gunderup er et godt landsby fællesskab med en borgerforening, der arrangerer flere årlige sammenkomster, og med egen sportsplads med fælleshus til brug for mindre sammenkomster, og med et telt til 50 personer til de større sammenkomster og fester.

En spændende bolig for eks. førstegangskøberen.

Kontakt os for en nærmere præsentation på tlf. 6115 1513


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime