Kronen 39, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 22 DAGE! - LIGNENDE VILLA SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

I et attraktivt villakvarter i Gistrup ligger denne flotte etplansvilla, der imponerer med en dejlig og solbeskinnet have samt en stor muret dobbeltgarage med masser af plads til både biler, opbevaring og værksted (enhver mands drøm).

Her bor I få minutters gang fra indkøbsmuligheder, børnehave og blot fem minutter på cykel fra skole og idrætsfaciliteter. I Gistrup finder I alt hvad I har brug for i det daglige, og samtidig er der mindre end ti kilometer til Aalborg centrum.

Villaen er opført i 1987, og præsenterer sig flot med facade i røde mursten og et nydeligt tegltag. I 2011 gennemgik huset en større renovering, hvor blandt andet køkkenet blev opdateret. Indenfor er stilen lys og indbydende med en god atmosfære, og en familievenlig planløsning. Fra entréen er der direkte adgang til de to skønne stuer, der er placeret lige ved siden af et lækkert køkken-alrum, hvor familie og venner kan samles om hygge med måltiderne.

Endelig byder villaen på et rummeligt soveværelse med gode skabe, tre gode værelser, et praktisk bryggers med egen indgang, og to flotte badeværelser - et med bruseniche, og et med bruseniche og badekar.

Udelivet nydes i den nydelige anlagte have med bløde plæner, og et stort, solbeskinnet terrassemiljø med god plads til hele familien.

En virkelig spændende og meget velindrettet villa, der fortjener et besøg.

Kontakt mig allerede i dag på tlf. 6115 1513, så får jeg arrangeret en fremvisning!