Stammen 122, 9260 Gistrup

Flot, velholdt og indflytningsklar villa beliggende i attraktivt kvarter tæt på stisystem, skole og indkøb

OMRÅDE:
Velkommen til Stammen i hyggelige Gistrup, hvor denne skønne villa ligger og venter på sin nye familie - perfekt for børnefamilien. Her i byen får ungerne trygge rammer at vokse op i, og med folkeskole samt integreret vuggestue, børnehave og sportsaktiviteter, er der alt, hvad I behøver på den front. I skal heller ikke bekymre jer om dagligdagens indkøb, for 950 meter fra hoveddøren ligger både Fakta og Superbrugsen ved siden af den lokale blomsterhandel, tanken, slagteren og bageriet. På trods af den hyggelige landsbystemning har I kun 8,8 kilometer ind til Aalborg Centrum. Samtidig ligger villaen tæt ved Ørnehøj Golfbane, og tæt på den flotte natur i Lundby Bakker, hvilket giver mulighed for mange aktivitetsmuligheder (golf, gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne. Gistrup er en attraktiv by og forstad til Aalborg, og ligger tæt på det nye planlagte Aalborg Universitetshospital samt tæt på AAU, NOVI og Gigantium.

EJENDOM:
Villaen står smukt på den rolige og lukkede vej Stammen i nummer 122. Villaen er opført i 1979, og den er løbende renoveret, og der er lavet en tilbygning i 2000. Boligen omkranses af en skøn havegrund, hvor græsplænen indbyder til børneleg og gode stunder for hele familien, mens terrassen nærmest inviterer til hyggelige grillaftener i aftensolen med både venner og familie, en nem og overskuelig have. Ved siden af huset ligger desuden også carporten med et intregreret skur, hvor der eksempelvis kan indrettes værksted, så haveredskaberne kan gemmes væk.

INDRETNING
Indendørs råder villaen over 138 kvadratmeter fordelt over en entré, flot JKE køkken i åben forbindelse til stuen, og med 2 fjernbetjente ovenlys, som giver et godt lysindfald til køkken og stue, 4 gode værelser, stor fordelingsgang som kan benyttes som eks. lejerum, bryggers, WC, og badeværelse med fjernbetjent ovenlys. Her er flotte gulve, kvalitetsmaterialer, og masser af charme. Takket være hjemmets vinduespartier venter her en lys, og indbydende atmosfære, som især føles i stuen. Her er giver vinduerne udsigt over den skønne grønne have, og her sætter ovenlysvinduerne lige prikket over i'et. Her på Stammen 122 får I et hjem, der passer perfekt til alle. Jeg er klar med en fremvisning - ring på tlf. 6115 1513

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.