Flamstedvej 43, Håls, 9260 Gistrup

Præsentabel og idyllisk landsbyhus i Håls med fantastisk beliggenhed og med flot udsigt over marker og natur

Her kan man tale om en attraktiv beliggende ejendom med masser af plads og med højt til himlen og med fred og ro samt idyl. Ejendommen er løbende totalrenoveret med bl.a. tag, vinduer, døre, køkken mv.

Huset er i 1 plan og består af 72 kvm. boligareal. Ved siden af hus er der tilhørende bygning på 72 kvm. som indeholder stort værksted/garage, fyrrum. Endvidere drivhus.

Bygninger fremstår pudsede. Der er lagt sort icopal tag på hele stuehuset samt vinduer og døre er udskiftet. Stor gårdsplads og dejlig ugeneret have beliggende omkring ejendommen.

Stuehus er indrettet med: entré med klinker, lyst badeværelse med bruseniché samt vask, flot og lyst køkken med flot træbordplade og med spiseplads, hyggelig, lys og dejlig opholdsstue med trægulve og synlige bjælker i loftet. Stort og lyst soveværelse med trægulve og masser af skabsplads.

Dejlig ugeneret have og stor gårdsplads.

En flot og attraktiv ejendom med masser af muligheder og perfekt bolig for eks. naturelskeren, håndværkeren, mekanikeren samt til gårdbutik, erhverv mv. som ønsker god plads og med højt til himlen

Skal absolut opleves!

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513!

Håls er en hyggelig landby med ca. 51 indbyggere. Håls er beliggende nær Lindenborg Å, og 2 km syd for Fjellerad, hvor der er skole, idrætsfaciliteter samt købmand og ca. 20 kilometer syd for Aalborg samt kort afstand til AAU og det nye supersygehus og Gistrup.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.