Fyrrebakken 16, 9293 Kongerslev

SOLGT!

Parcelhusgrund ligger i roligt, naturskønt og børnevenligt villa-kvarter tæt ved alle byens faciliteteter eks. skole, børnehave, idrætsfaciliteter, indkøb, natur, strand mv. og kun 12 min. kørsel til det nye Supersygehus.

Grunden sælges som rågrund og tilslutningsafgifter til kloak, vand, el, fjernvarme, vej og evt. antenneforeing er ikke indeholdt i kontantprisen. Byggegrund på 1399 kvm.

Mulighed for husprojekt salg - ring og forhør nærmere hos mægler på tlf. 61151513

Der er planlagt nyt fibernet fra Bredbånd Nord fra omkring august 2016.


Kongerslev er en by i Himmerland med ca. 1.400 indbyggere. Kongerslev ligger 25 km sydøst for Aalborg og 15 km sydøst for Aalborg Universitet og nye planlagte Aalborg Universitetshospital. Til Hadsund og Mariager Fjord mod syd er afstanden 23 km. Der er en god folkeskole til og med 9. klasse og et aktivt foreningsliv og idrætsklub i byen samt dagligvare/butikker samt erhvervsvirksomheder. Kongerslev Naturpark (ved skolen) er et grønt område i byen, her er løbe- og mountainbikerute samt bålhytter og shelters.

Byen er beliggende i stærkt kuperet terræn omgivet af adskillige bakker. Hvert år i august måned afholdes Kongerslev Heste- og Kræmmermarked. Syd for byen ligger Kongerslev Hede der er et attraktiv natur- og bakkeområde på ca. 17 hektarer med seks gravhøje placeret rundt omkring i landskabet, og yndet udflugtmål. Ca. 5 kilometer øst for byen strækker Danmarks største Højmose, den 55 km2 store Lille Vildmose sig langs Kattegat, (som det er planlagt får status af Nationalpark) med bl.a. besøgscentret Lille Vildmosecentret, Mulbjergene og med masser af flot natur og rigt dyreliv for naturelskere. Kun 10-15 minutter til offentlig strand og Kattegat ved Dokkedal og Øster Hurup.