Vaarst Smedevej 8, Vaarst, 9260 Gistrup

SOLGT - OVERTAGET FRA ANDEN MÆGLER - LIGNENDE EJENDOM SØGES TIL KØBERE!

Den imponerende gavlkvist, er det første, man lægger mærke til, når man nærmer sig Margrethe Lykkesgaards Minde midt i Vaarst - en prægtig murermestervilla fra 1920. Huset er bygget på en sokkel i kampesten og præsenterer sig flot med hvid facade, der er overdådigt dekoreret med græske søjler, flotte gesimser og dertil en ellipseformet trappe, der fører op til hovedindgangen. Villaen byder på 194 kvm. i 1½ plan, fuld kælder på 85 kvm. samt et enormt værkstedsanlæg på i alt 207 m2. Hele ejendommen er, inde som ude, blevet renoveret fra kælder til kvist siden 1997. Renoveringen er foregået med største respekt for husets stil, og alle materialer er nøje udvalgt. Dannebrogsvinduerne er i solidt kernetræ, og taget er belagt med Gammel Dansk vintage-tegl.

Husets stueplan, som består af skønt og lyst køkken-alrum, to stuer en suite, gæstetoilet og værelse, fra husets køkken/alrum udgang til dejlig sydvendt træterrasse med skønt udekøkken, grill og markise.
Husets originale plankegulv er bevaret i de to højloftede stuer en suite. De forbindes af en flot, muret hvælving, og den ene stue har en stor og lys karnap. Køkkenet er høj kvalitet fra Multiform, og hele køkken-alrummet er belagt med et smukt og lyst gulv. 1. sal består af stort soveværelse med masser af skabsplads og lys karnap, 2 dejlige og store børneværelser samt et stilfuldt badeværelse med badekar og bruseniché.

Kælderen er ligeledes i rigtig flot stand og byder på et stort værksted, et bryggers samt tre store, disponible rum med mange anvendelsesmuligheder, heraf 1 rum indrettet som billard / herreværelse.

Det store garageanlæg har solceller på taget og er i samme stil som villaen. Solceller leverer strøm til boligen således man næsten ikke har nogen elregning. Det er indrettet med en vaskehal, et 161 kvm. værksted samt en carport på 46 kvm. og grunden på 1960 kvm. består af 2 selvstændige matrikler.

Der er skole og indkøbsmuligheder i Fjellerad - 5 minutters kørsel fra adressen.

En på alle måder imponerende villa med helt unikke detaljer samt et værkstedsanlæg med et væld af muligheder, og enhver mands drøm. Mulighed for god lejeindtægt (kr. 84.000) på værkstedet således man har et godt tilskud til huslejen - huset ligger i kort afstand fra AAU og kommende nye supersygehus - Nyt varmeværk, og netop vedtaget at fjernvarme bliver lagt ind under Aalborg Fjernvarme pr. 1. oktober 2017, så faldende varmeudgifter - billig el, da der er solceller på taget - Fiskeri ved Lindenborg Å - Vaarst Uret er en lille naturoase og aktivitetsområde for især børnefamilier.