Vaarst Kærvej 25, Vaarst, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ 5½ MÅNED - LIGNENDE EJENDOM SØGES TIL KØBERE!

Her kan man tale om en attraktiv beliggende ejendom med masser af plads og udfoldelsesmuligheder og med højt til himlen og med fred og ro samt idyl. Stuehuset er renoveret med bl.a. nyere køkken, badeværelse, toilet, gulve, tæpper, værelser, VVS, el, kloaksystem, oliefyr mv. Stuehuset er i 1½ plan og består af 138 kvm. boligareal med udnyttet 1. sal på 38 kvm. Ved siden af stuehus er der tilhørende ladebygning på 171 kvm. med egen tilkørselsvej samt mindre maskinhus på 77 kvm. som pt. fungerer som garage, men som også kan anvendes til hestehold el. lignende. Bygninger fremstår pudsede. Stor gårdsplads og dejlig ugeneret terrasse og have samt en stor grund på 5.694 kvm med mindre jordstykke til eks. hestehold mv.

Stuehus er indrettet med: stor entré (evt. laves til ekstra værelse), hyggelig, lys og dejlig opholdsstue med flotte gulve og hyggelig brændeovn samt udgang til dejlig terrasse, flot og lyst køkken med plads til spiseplads, Dejlig og lyst badeværelse med stor bruseniché samt skabsarrangement med vask og skabe, stort soveværelse med klinker på gulve, stor baggang med vaskemaskine og tørretumbler, nyere gæstetoilet samt trappe til 1. sal. 1. sal: 2 gode børneværelser med flot udsigt, gang og repos, og mulighed for at udnytte skunk til ekstra værelse.

En skøn og attraktiv ejendom med masser af muligheder og perfekt bolig for eks. naturelskeren, håndværkeren, mekanikeren samt til gårdbutik, erhverv, hestehold mv. og den som ønsker god plads og med højt til himlen

Vaarst er en hyggelig lille landsby hvor der bor ca. 420 mennesker. og ca. 19 km sydøst fra Aalborg. ca. 10 km til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Der er indkøbsmuligheder hos den lokale købmand i Fjellerad, og Vaarst-Fjellerad folkeskole til og med 6. klasse. Vaarst er med sin beliggendhed sydøst for Aalborg et attraktiv sted for dem der vil bo i en lille aktiv landsby og stadig have storbyens muligheder indenfor rækkevidde. Med timedrift af bybusser lige ved døren og kun ca 10 min. til universitets området er Vaarst godt beliggende og kan samtidigt byde på landlivets muligheder med store udfoldelsesmuligheder. Drømmer du om plads til hest eller blot en stor have kan drømmene indfries i Vaarst til overkommelige penge. Vaarst byder på masser af aktivitetsmuligheder og er en af de landsbyer med størst foreningsliv. Borgerforeningen og Vaarst samråd arrangerer aktiviteter og arrangementer. Se flere informationer på www.vaarst.dk. Aalborg kommune har anlagt cykelsti på strækning af Hadsund Landevej mellem Gistrup og Lundby.

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!