Hadsund Landevej 535, Gunderup, 9260 Gistrup

Indflytningsklar og attraktivt landsted tæt på det kommende supersygehus og med flot udsigt

Med dette skønne landsted får man både masser plads, fred og ro og højt til himlen samt alle de andre fordele, der er ved at bo på landet - uden dog at være mere end to kilometer fra alle de ting, man skal bruge i hverdagen.
Vi befinder os i det hyggelige lokalsamfund Gunderup - blot seks kilometer fra det kommende supersygehus, samt 20 min. kørsel fra Aalborg centrum.

Stuehuset på 208 kvm. er flot og total moderniseret og indflytningsklar samt mindre carport. Derudover får du en stor grund på 6.432 m2 og flere gode bygninger, som giver masser af anvendelsesmuligheder, blandt andet en fold til hestehold, virksomhed, gårdbutik el.lign. For øjeblikket er der indrettet staldbygning med bl.a. fyrrerum med pillefyr, værksted med automatisk port og autolift, samt et stort udstillingslokale med kontor, og der foreligger tilladelse til at drive erhverv fra ejendommen.

Stuehuset er en flot bolig i 1½ plan, som siden 2006 er blevet gennemgående istandsat. Med et flot Vordingborgkøkken, to nye dejlige badeværelser fra 2016, lækkert bryggers, energivinduer i hele huset og gulvvarme overalt i stueplan.
Indretningen er også helt i trit med tidens ånd og tidsløst. Det flotte køkken er en del af et stort køkken-alrum med hvide fliser og hyggelig brændeovn. Køkkenet har massive træbordplader og stor køkkenø. Foruden køkken-alrum indeholder stueplan et mindre værelse/kontor, bryggers, lille badeværelse og en dejlig rummelig stue med flot udsigt til de omkringliggende marker. 1. sal er indrettet som boligens værelsesafdeling. Her får man et stort soveværelse med stor garderobe med skydelåger og fransk altan samt yderligere tre store børneværelser, repos med indbyggede skabe samt et stort lækkert badeværelse med flot badekar på løvefødder.

En ejendom med attraktiv beliggenhed og højt til himlen, og en skøn mulighed for jer der vil flytte på landet, men stadig være tæt på byen, og her er masser af plads og mulighed for erhverv, gårdbutik mv., og tæt på Fjellerad skole / indkøb og gode busforbindelser.

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513


Gunderup er et aktivt lille lokalsamfund og er beliggende 2 km nord for Fjellerad, ca. 2 km til Vaarst, 8 km syd for Gistrup og 17 km syd for Aalborg. ca. 9 km til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Gunderup Kirke er beliggende højt i landskabet og et markant identifikationspunkt og landemærke for hele egnen. Landsbyen ligger ved Hadsund Landevej. Det betyder at Gunderup, i modsætning til andre landsbyer af lignende størrelse, har en dagligvarebutik i form af en tankstation. Der er også indkøbsmuligheder hos den lokale købmand i Fjellerad, og skole i Fjellerad (Vaarst-Fjellerad) folkeskole til og med 6. klasse samt børnepasningsmuligheder. Aalborg kommune har anlagt en cykelsti på strækning af Hadsund Landevej mellem Gistrup og Lundby. Der er god forbindelse med offentlig transport fra Gunderup til Aalborg

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.