Mølletoften 22, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 52 DAGE - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Villaen beliggende i attraktiv kvarter i Gistrup, og er på 110 kvm., hvoraf 80 kvm. i stueplan og 30 kvm. på 1. sal samt 30 kvm. kælder. Villaen er indrettet specielt med henblik på de krav og ønsker, som børnefamilier stiller, med 3 værelser samt flere 2 disponible rum er der plads til den unge børnefamilie. Villaen er totalrenoveret i 2016 bl.a. stue, køkken, badeværelse, værelser, bryggers, kælder, terrasse, el og vvs installationer mv.

Villaen er indrettet med: lyst og flot bryggers med bord, vask og skabe og med plads til vaskesøjle, stort og lyst soveværelse med flotte trægulve, flot og lyst Designa køkken i tidsløst design og med alt i hårde hvidevarer og med udgang til dejlig træterrasse, fra køkken adgang til dejlig og lyst Designa badeværelse med glas bruseniché og gulvvarme, skøn og lys stue med flotte trægulve.

1. sal med loft til kip og flotte synlige bjælker består af stort repos, 2 gode værelser, heraf det ene af værelserne med walk-in closet eller legerum.

God og tør kælder med 2 gode disponible rum med klinker på gulv og gulvvarme samt egen indgang. Fra kælderen er der trappe op til køkken.

Dejlig, nem og overskue have med ugeneret træterrasse, hvor man kan nyde de lange sommeraftener. Endvidere godt redskabsskur samt mindre cykelskur, og der mulighed for at parkere i indkørslen ved villaen.

Villaen ligger meget tæt på indkøb, skole, fritidsordning, daginstitutioner og fritidsaktiviteter, hvilket ikke mindst er attraktivt når børnene skal bringes og hentes til sportsaktiviteter i de mørke vinteraftener. Samtidig ligger villaen tæt ved Ørnehøj Golfbane, og tæt på den flotte natur i Lundby Bakker, hvilket giver mulighed for mange aktivitetsmuligheder (golf, gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne.

Gistrup er en attraktiv by og forstad til Aalborg. Der er et godt udbud af dagligvarebutikker. Gistrup ligger tæt til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, og tæt på AAU, NOVI og Gigantium mv. og kun 10-15 min. fra Aalborg Centrum.

Kom og oplev en flot og spændende villa med central og attraktiv beliggenhed og en villa med masser af muligheder for børnefamilien.