Digevangen 7, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 7 DAGE! - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Velholdt 1 plans villa med masser af plads og attraktiv beliggenhed tæt på alt i byen

Er du på jagt efter en bolig med masser af plads – til den store familie, til de store armbevægelser eller til noget helt tredje? Skal boligen samtidig gerne have en tryg og børnevenlig placering? Så se her:

Villaen på Digevangen 7 er særdeles velholdt, og den er også særdeles gavmild med pladsen på de hele 194 bolig kvadratmeter. De er indrettet med en stor og lys vinkelstue og et tilsvarende stort køkken-alrum med udgang til terrasse og have. Dertil får du 4 værelser og endnu en stue, der også kan fungere som soveværelse for forældrene eller den heldige teenager eller legerum til børnene. Endelig er her hele 2 badeværelser, heraf 1 med badekar, og de suppleres af 1 gæstetoilet. Endvidere godt bryggers og baggang, god garage, grunden er vel afskærmet og privat med flere terrasser, hvoraf en er overdækket.

Fra den stille vej er det trygt og trafiksikkert at lade børnene bevæge sig videre ud. De kan således sagtens selv klare turen til såvel skole og sportsfaciliteter ved LKB som til de lokale supermarkeder, hvis de skal hjælpe med indkøbene.

Kom og oplev en spændende bolig med masser af muligheder!

GISTRUP BY:
Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv med sportsklubben LKB, og Ørnehøj Golfklub. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads. Endvidere ligger naturområdet Lundby bakker tæt ved byen, hvor man kan opleve skovens dybe stille ro, og med mange mountainbike ruter mv.

Kontakt mig allerede i dag for en fremvisning på tlf. 6115 1513