Pontoppidanstræde 26, 9220 Aalborg Øst

SOLGT PÅ 16 DAGE - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Andelsrækkehuset er på 159 kvm. fordelt i 2 plan. Stort vinduesparti mod syd med hyggelig og dejlig terrasse samt mindre terrasse foran boligen. Her kommer der et fantastisk lysindfald ind i boligen. Derudover tilhørende carport og redskabsskur og fælles parkeringspladser tæt ved boligen. Andelen er centralt beliggende i selve Aalborg Universitetsområde i rolige og grønne omgivelser og i kort afstand til eksempelvis børnehave, skole, indkøb, Gigantium og det kommende nye supersygehus og tæt til motorvej E45 og Aalborg mv.

Andelsbolig indeholder: lys entré med klinker og trappe til 1. sal, stor, flot og lyst HTH køkken med flot inventar, klinker på gulv og alt i hårde hvidevarer samt dejlig lys karnap med spiseplads, skøn og lys stue med trægulve samt udgang til dejlig sydvendt terrasse med markise og redskabsskur, fra stuen adgang til soveværelse, flot og lyst badeværelse med lyst inventar og bruseniché, godt bryggers med vaskesøjle, vask, bord og skabe.

1. sal indeholder: dejlig og lys opholdsstue med tæpper, lyst badeværelse med lyst inventar og bruseniché, 2 store og lyse børneværelser med skabe og tæpper på gulv. Endvidere loftlem/trappe til opbevaringsplads på loftet.

En velfungerende og god andelsboligforening.

Kom og oplev en spændende andelsbolig!

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!

Gigantium ligger i gåafstand, her er bla. svømmehal med wellness faciliteter, skøjtehal, håndbold, fodbold. Der er ikke langt til Aalborg centrum og busforbindelserne hertil er rigtig gode. Samtidig er man tæt på grønne områder - skov. - og man kan nemt cykle til Lundby Bakker, et skønt og rekreativt område. Pga. et stigende antal studerende og pendlende mellem Aalborg midtby og Aalborg Øst, planlægges der for øjeblikket med en busbane, som skulle gøre transporten 30-40% hurtigere end normalt. Dette er en del af Aalborg Øst´s byudviklingsprojekt og det kommende Supersygehus. Husene i foreningen er attraktive og økonomien er god. Gode indkøbsmuligheder i Fakta & Føtex.