Damstræde 25, 9220 Aalborg Øst

NYT REKORD SALG PÅ KUN 4 DAGE OG SOLGT TIL PRISEN - LIGNENDE SØGES TIL KØBERE SOM GIK FORGÆVES!

Andelsrækkehuset er på 83 kvm. fordelt på 2 plan, stort vinduesparti mod syd med hyggelig terrasse. Her kommer der et fantastisk lysindfald ind i boligen. Derudover tilhørende redskabsskur og fælles privat parkeringsplads tæt ved boligen samt fælleslokaler. Andelen er centralt beliggende i selve Aalborg Universitetsområde i rolige og grønne omgivelser og i kort afstand til eksempelvis børnehave, skole, indkøb, Gigantium og det kommende nye supersygehus og tæt til motorvej E45 og Aalborg mv.

Andelsbolig indeholder i stueplan: entré med klinker, skøn og lys stue med udgang til dejlig sydvendt terrasse med flotte trægulve, og der er flotte gibslofter med spots i loftet således man ikke har brug for lamper og flot mosaikvæg med biopejs. I åben forbindelse til stuen er der flot Kvik køkken med flot inventar og alt i hårde hvidevarer. Godt depotrum under trappen.

1. sal indeholder: repos, skønt soveværelse med udgang til dejlig altan altan, godt børneværelse / kontor, nyt og flot eksklusivt badeværelse fra (2016) med flot glas bruseniché med flot mosaikvæg samt flot inventar, fra badeværelse er der adgang det flot walk-in closet.

Endvidere en dejlig og hyggelig sydvendt terrasse med flotte trægulve.

En velfungerende og god andelsboligforening.

Kom og oplev en spændende og yderst eksklusiv andelsbolig!

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!

Gigantium ligger i gåafstand, her er bla. svømmehal med wellness faciliteter, skøjtehal, håndbold, fodbold. Der er ikke langt til Aalborg centrum og busforbindelserne hertil er rigtig gode. Samtidig er man tæt på grønne områder - skov. - og man kan nemt cykle til Lundby Bakker, et skønt og rekreativt område. Pga. et stigende antal studerende og pendlende mellem Aalborg midtby og Aalborg Øst, planlægges der for øjeblikket med en busbane, som skulle gøre transporten 30-40% hurtigere end normalt. Dette er en del af Aalborg Øst´s byudviklingsprojekt og det kommende Supersygehus. Husene i foreningen er attraktive og økonomien er god, og der er udarbejdet en 10 års for hele foreningen. Lånene er ifm. dette blevet omlagt, og det betyder, at den nuværende lave husleje forbliver uændret de næste 4 år - til 2019. Gode indkøbsmuligheder i Fakta & Føtex.