Aavangen 5, 9575 Terndrup

SOLGT PÅ 3 MÅNEDER - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Villaen er beliggende i roligt og attraktivt kvarter og er på 233 kvm. boligareal fordelt på 2 plan, heraf stueplan med 141 kvm. og 92 kvm. 1. sal, og stueplan består af: entré, gang, gæstetoilet, pænt køkken, 2 gode og rummelige stuer begge med udgang til terrasse og have, stort, lyst og dejligt badeværelse (ca. 10 år gl.) med muret bruseniché og flotte klinker og gulvvarme, 2 gode værelser, stort bryggers/baggang med bord, skabe og skuffer, 1. sal på 92 kvm. består af: repos, badeværelse med 2 vaske, toilet og forberedt til bruseniché, 3 gode værelser, heraf 1 med indbygget alkove med 2 sovepladser og med udgang til dejlig altan/svalegang med flot udsigt over byen.

God carport og udhus samt dejlig have og terrasse . Villaen er særdeles velegnet til eks. den store familie som ønsker god plads eller førstegangskøberen!

Kom og oplev en spændende villa med masser af muligheder og med kort afstand til centrum, skole, dag- og fritidsinstitutioner, indkøb. Ca. 30 min. kørsel fra Aalborg og ca. 20 min. kørsel til det nye Supersygehus.

Ring for fremvisnIng i dag på tlf. 6115 1513!


I Terndrup bor ca. 1.550 indbyggere. Byen har egen skole fra 0-9. klasse, børnehave, hal, svømmehal samt et godt og bredt foreningsliv og gode indkøbsmuligheder.Terndrup er kendt som stedet i Himmerland hvor der hver år afholdes Grundlovsfest i Terndruplund. Den ældste af sin slags. En begivenhed, der har eksisteret lige så længe som vi har haft grundloven. Endvidere gode busforbindelser til Aalborg og Hadsund. Se flere informationer på www.terndrupby.dk