Lærkevej 5, Egense, 9280 Storvorde

SOLGT! - LIGNENDE HUS SØGES TIL KØBERE!

Sommerhuset er på 86 kvm. heraf 21 kvm. integreret udestue samt gæsteannek og udhus på 18 kvm. og carport på 19 kvm. beliggende på attraktiv og dejlig grund. Grunden er på 1250 kvm. og ligger ugenert således man har mulighed for at have sit eget fristed og oase med fred og ro i det skønne sommerhusområde tæt ved strand og kun 200 meter til Limfjorden.

Sommerhus beliggende på en dejlig lukket grund med god plads. Sommerhus er løbende renoveret bl.a. køkken, badeværelse, trægulve, maling, hårde hvidevarer mv.

Sommerhus er indrettet: lyst nyere køkken med hyggelige spisekrog med bænke og i åben forbindelse til dejlig opholdsstue med flotte trægulve og og ny konvektions brændeovn og fra stuen er der adgang til 2 gode soveværelser med skydedøre, og til lyst og dejligt badeværelse med bruseniché, klinker på gulv og vaskemaskine, fra stuen er der udgang til dejlig og lys udestue med klinker og med udgang til dejlig og ugeneret træterrasse og fra udestuen adgang til stort soveværelse med skabe, Godt anneks som ekstra gæsteværelse, god carport, udhus, brændeskur.

Dejlig stor terrasse samt mindre træterrasse og flot have med masser af plads til børnene kan boltre sig i den skønne have.

Fra sommerhuset er der ca.½ times kørsel til Aalborg centrum og ca. 20 min. kørsel til Øster Hurup og ca. 5 min. kørsel til færgen mellem Egense og Hals samt badestranden ved lystbådehavnen, og tæt til lokal købmand og offentlig bustrp.

Et spændende sommerhus med plads til hele familien.

Ring for fremvisning på tlf. 61151513!