Sønder Tranders Vej 157A, Sdr. Tranders, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Dejlig villa beliggende i børnevenligt kvarter i Sdr. Tranders. Villaen er på 139 kvm. Derudover er der en 30 kvm. engelsk orangeri fra 2009, carport og udhus på 60 kvm. og mindre anneks på 15 kvm. samt 2 mindre drivhuse. Villaen er velegnet til børnefamilien eller havefolket med grønne fingre, idet sælger har drevet sin planteskole "Idehaven" www.idehaven.net samt Bed and Breakfast i mange år.

Villa er indrettet stueplan med: lys entré, fordelingsgang, pænt køkken/alrum i gammel stil og med flotte trælåger og hyggelig brændeovn og klinker på gulv, fra køkken/alrum udgang til dejlig og lyst engelsk orangeri, hvor man kan nyde de blomster og planter, der bor der i fulde drag, hyggelig TV-stue med flotte trægulve, baggang/bryggers med viktualierum, lyst badeværelse med bruseniché og vaskemaskine, stort værelse med skabe. 1. sal består af: gang, stort soveværelse, 2 gode børneværelser, lyst badeværelse med mindre badekar. Endvidere mindre anneks i form af en bjælkehytte, hvor der er Bed and Breakfast, men også velegnet som gæsteanneks i sommerhalvåret.

Dejlig, velanlagt og idyllisk have, en oase som absolut skal opleves, i haven findes mange specielle og sjældne roser, mange stauder og masser af sommerblomster. I haven mixes genbrug med nyt og nytteplanter med prydplanter. Her findes klatretræer og hyggekroge,

Villaen ligger tæt til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AAU, NOVI, Nordjyske og Gigantium mv. og kun 10-15 min. fra Aalborg Centrum. Bemærk at den nuværende trafik på Sdr Trandersvej bliver reduceret markant ifm. færdiggørelsen af Egnsplanvejen. Når Egnsplanvejen står færdig ændres Sønder Tranders Vej til en blind vej.

Kom og oplev en spændende og sjældent udbudt villa med sjæl og med attraktiv beliggenhed samt en villa med masser af muligheder for eks. børnefamilien eller havefolket.

Ring for fremvisning på tlf. 61151513!

Sdr. Tranders består af:
- Brostensbelagt landsbymiljø i byen
- Stort frivilligt engagement
- Egnsplanvej og sygehusbyggeri
- Børnefamilier, byfest og borgerforening
- Huse med historie(r)
- Nabosnak over hækken
- Udvikling med udsigt
- Se mere information omkring Sdr. Tranders på: http://sdr-tranders.dk