Gistrupparken 14, 9260 Gistrup

SOLGT TIL PRISEN OG PÅ KUN 7 DAGE - FLERE KØBERE GIK FORGÆVES - LIGN. BOLIG SØGES!

Flot og attraktiv villa beliggende i et af de mest attraktive og børnevenlige kvarterer i Gistrup. Villaen, der er placeret på stille villavej, er på 168 kvm. Derudover er der en 30 kvm. stor integreret garage med udhus samt mindre udhus på 18 kvm. Villaen er indrettet specielt med henblik på de krav og ønsker, som børnefamilier stiller, og tæt til skole, sportsfaciliteter, legeplads, fællesareal og fodboldbane.

Villa er indrettet med: skøn lys entré med garderobe, pænt gæstetoilet, flot og lyst badeværelse (ca. 10 år gl.) med bruseniché, lyse klinker og gulvvarme, hyggelig TV-stue samt stue med brændeovn og med udgang til dejlig overdækket terrasse og med åben forbindelse til skøn spise- og opholdsstue med udgang til dejlig overdækket terrasse, pænt og lyst køkken med masser af skabsplads og med spiseplads, fordelingsgang, stort soveværelse med masser af skabsplads, 3 gode børneværelser med skabe, godt bryggers med masser af skabsplads og vaskearrangement samt bagudgang.

Dejlig, velanlagt, ugeneret og sydvendt lukket have med dejlig overdækket terrasse, som forlænger de skønne sommeraftener samt flotte bede med buske.

Villaen ligger meget tæt på skole, fritidsordning, daginstitutioner og fritidsaktiviteter, hvilket ikke mindst er attraktivt når børnene skal bringes og hentes til sportsaktiviteter i de mørke vinteraftener. Samtidig ligger villaen tæt ved Ørnehøj Golfbane.

Villaen har den flotte natur i Lundby Bakker som nærmeste nabo, hvilket giver en dejlig udsigt og mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne.
Gistrup er en attraktiv by og forstad til Aalborg. Der er et godt udbud af dagligvarebutikker. Gistrup ligger kun et stenkast det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AAU, NOVI og Gigantium mv. og kun 10-15 min. fra Aalborg Centrum.

Kom og oplev en spændende villa med central og attraktiv beliggenhed og en villa med masser af muligheder for børnefamilien

Ring for fremvisning på tlf. 61151513!