Rebildparken 104, 9220 Aalborg Øst

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Flot og attraktiv villa beliggende i attraktiv og børnevenligt kvarter i Aalborg Ø. Villaen, der er placeret på stille villavej, er på 148 kvm. Derudover er der en 21 kvm. udestue (ej registreret på BBR) samt 28 kvm. stor garage og mindre udhus på 10 kvm. Villaen er indrettet specielt med henblik på de krav og ønsker, som børnefamilier stiller, og tæt til skole, sportsfaciliteter, legeplads, fællesarealer, stisystem mv.

Villa er indrettet med: skøn lys entré med garderobeskab, pænt gæstebadeværelse, flot og lyst badeværelse med spabad, bruseniché, lyse klinker og gulvvarme, hyggelig TV-stue med brændeovn og med udgang til dejlig terrasse og med åben forbindelse til skønt køkken/alrum med udgang til dejlig terrasse, pænt og lyst køkken med masser af skabsplads, gang, stort soveværelse med masser af skabsplads, 3 gode børneværelser med skabe, heraf mulighed for at lave adgang til udestue fra 1 af værelserne, godt bryggers med masser af skabsplads og vaskearrangement, loftslem samt bagudgang, dejlig udestue (ej registreret på BBR) som forlænger de skønne forårs- og sommeraftener.

Dejlig, velanlagt, ugeneret og sydvendt lukket og nem have med dejlig terrasse samt flotte bede med buske.

Villaen ligger meget tæt på skole, fritidsordning, daginstitutioner og fritidsaktiviteter, hvilket ikke mindst er attraktivt når børnene skal bringes og hentes til sportsaktiviteter i de mørke vinteraftener.

Villaen ligger tæt til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AAU, NOVI, Nordjyske og Gigantium mv. og kun 10-15 min. fra Aalborg Centrum.

Kom og oplev en spændende villa med central og attraktiv beliggenhed og en villa med masser af muligheder for børnefamilien

Ring for fremvisning på tlf. 61151513!