Tiendemarken 17, Gudum, 9280 Storvorde

SOLGT PÅ KUN 15 DAGE - LIGNENDE EJENDOM SØGES TIL KØBERE!

Ejenddommen består af fritliggende stuehus på 180 kvm. og udhuse på 352 kvm. med bl.a. garage port, og der har tidligere været hundepension med hundebokse i udhuse samt stor indhegnet hundegård.
Stor grund på 8114 kvm. med dejlig have og terrasse med flot udsigt over natur og marker. Der er indlagt fibernet med højhastigheds internetforbindelse og TV.

Stuehus på 180 kvm. heraf 120 kvm, i stueplan er indrettet med entré, bryggers og gang, ældre badeværelse med bruseniché og gulvvarme, skøn opholdsstue med flotte gulve, separat lyst køkken med spiseplads samt mindre depotrum, fra stuen til mindre gang/kontor, 3 gode værelser.
1. sal er totalrenoveret i 2015 med et stort rum med flotte trægulve, synlige bjælker, kvist med flot udsigt, 1. sal velegnet til stue, værelser, aktivitetsrum til børnene, herreværelse mv. I tilhørende bygning er der fyrrum og hvor der er installeret nyere pillefyr anlæg.

En spændende ejendom med god beliggenhed og med mange muligheder for eks. hundepension, håndværker, gårdbutik mv.

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513

Gudum er en lille by i det nordøstlige Himmerland med ca. 121 indbyggere og ca. 2 km nord for Vaarst, ca. 5 km, sydvest for Gudumholm og ca. 18 kilometer sydøst for Aalborg og hører til Aalborg Kommune. Ca. 11 km til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Der er en god folkeskole til og med 9. klasse i Gudumholm samt gode institutioner, idrætsfaciliteter og gode indkøbsmuligheder.