Damstræde 23, 9220 Aalborg Øst

SOLGT PÅ KUN 8 DAGE TIL PRISEN - LIGNENDE SØGES TIL KØBERE!

Nu udbydes velholdt, lys, hyggelig og indflytningsklar andelsrækkehus fra 1986 til salg. Andelsrækkehuset er på 84 kvm. med loft til kip i stueplan. Stort vinduesparti mod syd med hyggelig terrasse. Her kommer der et fantastisk lysindfald ind i boligen. Derudover tilhørende redskabsskur og fælles privat parkeringsplads tæt ved boligen samt fælleslokaler. Andelen er centralt beliggende i selve Aalborg Universitetsområde i rolige og grønne omgivelser og i kort afstand til eksempelvis børnehave, skole, indkøb, Gigantium og det kommende nye supersygehus og tæt til motorvej E45 og Aalborg mv.

Andelsbolig indeholder: entré, skøn og lys stue med udgang til sydvendt terrasse, separat lyst køkken med lyst inventar og alt i hårde hvidevarer.

1. sal indeholder: Rummeligt soveværelse med med skab og med adgang til skøn altan, godt værelse med 2 skabe, Nyere badeværelse fra (2010) med bruseniche, og gulvvarme samt vaskemaskine, godt depotrum under trappen.

Endvidere en overkommelig og hyggelig terrasse.

En velfungerende og god andelsboligforening.

Kom og oplev en spændende andelsbolig!

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!


Gigantium ligger i gåafstand, her er bla. svømmehal med wellness faciliteter, skøjtehal, håndbold, fodbold mv. Der er ikke langt til Aalborg centrum og busforbindelserne hertil er rigtig gode. Samtidig er man tæt på grønne områder - skov mv. - og man kan nemt cykle til Lundby Bakker, et skønt og rekreativt område. Pga. et stigende antal studerende og pendlende mellem Aalborg midtby og Aalborg Øst, planlægges der for øjeblikket med en busbane, som skulle gøre transporten 30-40% hurtigere end normalt. Dette er en del af Aalborg Øst´s byudviklingsprojekt og det kommende Supersygehus. Husene i foreningen er attraktive og økonomien er god, og der er udarbejdet en 10 års for hele foreningen. Lånene er ifm. dette blevet omlagt, og det betyder, at den nuværende lave husleje forbliver uændret de næste 10 år - dvs. til 2019. Der er gode indkøbsmuligheder bl.a. i Fakta og Føtex.