Hadsund Landevej 541, Gunderup, 9260 Gistrup

SOLGT! - LIGNENDE EJENDOM SØGES TIL KØBERE!

Nedlagt landejendom med flot udsigt og attraktiv beliggenhed samt med 1,5 ha. jord beliggende bagved ejendommen, og ejendommen består af 154 kvm. fritliggende stuehus med flg. indretning: stueplan på 89 kvm. bestående af entré/bryggers med klinker, pænt og stort badeværelse samt toilet, stort køkkenalrum og i åben forbindelse til hyggelig stue med brændeovn, trægulve og med udgang til dejlig terrasse. 1. sal på 65 kvm. består af 1 stort rum med mulighed for at lave værelser mv. og med godt lysindfald fra ovenlys vinduer og gavlvinduer.

Herudover gode udhuse på ialt 255 kvm. bestående af staldbygning på 125 kvm. samt ladebygning på 131 kvm. med fjernbetjent el-port, Bygninger fremstår pudsede mursten. Ejendommen ligger med flot udsigt over marker og natur. Stor grund og gårdsplads og jorden er pt. udlejet med god lejeindtægt. Ejendommen er løbende renoveret med bl.a. vinduer, døre, badeværelse, køkken, skorsten, gårdsplads og have.

En ejendom med attraktiv beliggenhed og højt til himlen samt masser af plads og mulighed for erhverv, gårdbutik mv., tæt på Gunderup by / Fjellerad skole / indkøb og gode busforbindelser.

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513

Gunderup er en landsby i Himmerland med ca. 123 indbyggere. Gunderup er beliggende 2 km nord for Fjellerad, ca. 2 km til Vaarst, 8 km syd for Gistrup og 17 km syd for Aalborg. ca. 9 km til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Gunderup Kirke er beliggende højt i landskabet og et markant identifikationspunkt og landemærke for hele egnen. Landsbyen ligger ved Hadsund Landevej. Det betyder at Gunderup, i modsætning til andre landsbyer af lignende størrelse, har en dagligvarebutik i form af en tankstation. Der er også indkøbsmuligheder hos den lokale købmand i Fjellerad, og skole i Fjellerad (Vaarst-Fjellerad) folkeskole til og med 6. klasse. Aalborg kommune har anlagt en cykelsti på strækning af Hadsund Landevej mellem Gistrup og Lundby.