Hadsundvej 86A, ST. TH., 9000 Aalborg

SOLGT PÅ 36 DAGE - LIGNENDE LEJLIGHED SØGES TIL KØBERE!

Velkommen indenfor på Hadsundvej 86A, st. th.: lys entré og gang, lyst og pænt toilet med klinker på væg og gulv, separat badeværelse med klinker på væg og gulv samt bruser (mulighed for at ligge begge sammen til 1 badeværelse), 3 gode værelser, heraf stort soveværelse masser af skabsplads, pænt køkken med hyggelig spiseplads, dejlig, hyggelig og lys stue med godt lysindfald. Lejligheden har netop gennemgået en større renovering bl.a. nye gulve og hvidevarer i køkken, gang, nye tæpper i værelser og stue, nye armature, vask i bad og samt nyt toilet, nymalet og tapeseret overalt i lejligheden.

Tilhørende egen garage på 17 kmv. samt kælderrum på 5 kvm. cykelkælder, vaskekælder og derudover gode parkeringsmuligheder i baggården.

En god og velfungerende ejerforening med folk i alle aldre.

En spændende og indflytningsklar lejlighed med særdeles attraktiv beliggenhed!

Ring for fremvisning i dag på tlf. 61151513

Vejgaard er en populær og attraktiv bydel i Aalborg, og ligger med kort afstand til Aalborg centrum, havnefront, Aalborg Universitet og det nye supersygehus. Gennem Vejgaard passerer der mange bybusser mellem Aalborg Centrum og Aalborg Universitet. Bydelen bebos af mange studerende. Der er masser af supermarkeder, Netto ligger lige overfor, tæt til mange specialbutikker og Vejgaard Torv, Vejgaard Bibliotek, Vejgaard Boldklub (VB) som er bydelens fodboldklub. Endvidere gåafstand til grønne og rekreative områder, legeplads, Golfparken, som er en golfbane med 6 huller med gratis adgang.