Fyrrebakken 7, 9293 Kongerslev

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Villa er beliggende i Kongerslev, tæt ved skole, børnehave, idrætsfaciliteter, indkøb, natur, strand mv.

Villaen er i 1 plan med 121 kvm. boligareal og med 32 kvm. god garage samt god overdækning mellem hus og garage. Stueplan indrettet med lys entré, godt gæstetoilet, dejlig og lys opholdsstue med trægulve og med udgang til dejlig overdækket terrasse mod syd, flot og lyst køkken/alrum, godt badeværelse med bruseniché og lyst inventar, stort soveværelse med masser af skabsplads, 2 gode børneværelser med skabe, fordelingsgang, godt bryggers og baggang.

Endvidere dejlig lukket og ugenert have med dejlig overdækket terrasse, og stor garage på 32 kvm. Der er lavet nye kloaker samt separatkloakering ved villaen.

En spændende, og god villa med masser af muligheder for førstegangskøberne eller seniorkøberen som ønsker et nemt og overkommeligt hus!

Ring på tlf. 6115 1513 i dag for fremvisning!


Kongerslev er en by i Himmerland med ca. 1.400 indbyggere. Kongerslev ligger 25 km sydøst for Aalborg og 15 km sydøst for Aalborg Universitet og nye planlagte Aalborg Universitetshospital. Til Hadsund og Mariager Fjord mod syd er afstanden 23 km. Der er en god folkeskole til og med 9. klasse og et aktivt foreningsliv og idrætsklub i byen samt dagligvare/butikker samt erhvervsvirksomheder. Kongerslev Naturpark (ved skolen) er et grønt område i byen, her er løbe- og mountainbikerute samt bålhytter og shelters.
Byen er beliggende i stærkt kuperet terræn omgivet af adskillige bakker. Hvert år i august måned afholdes Kongerslev Heste- og Kræmmermarked. Syd for byen ligger Kongerslev Hede der er et attraktiv natur- og bakkeområde på ca. 17 hektarer med seks gravhøje placeret rundt omkring i landskabet, og yndet udflugtmål. Ca. 5 kilometer øst for byen strækker Danmarks største Højmose, den 55 km2 store Lille Vildmose sig langs Kattegat, (som det er planlagt får status af Nationalpark) med bl.a. besøgscentret Lille Vildmosecentret, Mulbjergene og med masser af flot natur og rigt dyreliv for naturelskere. Kun 10-15 minutter til offentlig strand og Kattegat ved Dokkedal og Øster Hurup.