Mannadalen 53, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE HUS SØGES TIL KØBERE!

Sommerhus på 134 kvm. samt dejligt anneks (overdækket udestue) på 41 kvm. udbydes nu til salg. Grunden er kuperet og på 3595 kvm. og ligger ugenert således man har mulighed for at have sit fristed med fred og ro samt hygge i det skønne Lundby Bakker.

Kom indenfor i entré og med direkte adgang til dejlig lys opholdsstue med masser af lysindfald og med hyggelig brændeovn. Stuen ligger i åben forbindelse med køkken/alrum. Fra køkkenet er der endvidere adgang til lyst og stort bryggers med luft- til vand varmepumpe, vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til dejlig morgen terrasse. Fra stuen er der adgang til henholdsvis stort og dejligt soveværelse med walkin closet samt udgang til dejlig terrasse, 2 gode værelser med skabe, flot og lyst badeværelse med bruseniché, lyst gæstetoilet.

Hele vejen rundt om huset er der dejlige terrasser og skønne hyggekroge med udsigt til den skønne natur og skovens dyreliv lige udenfor.

Annekset består af skøn og åben udestue som forlænger de skønne sommeraftener og med tilhørende redskabsrum.

Udover anneks og hus er der en carport på 24 kvm. med redskabsrum samt et mindre brændeskur. Der er installeret lynhurtig fibernet fra Bredbånd Nord.


Sommerhuset fremtræder særdeles velholdt og indflytningsklar og særdeles egnet til helårsbolig og skal absolut opleves!

Området er særdeles populært for gåture, løbeture og MTB-cykling, hvor der findes mange forskellige ruter i området, og yndet udflugtsmål.

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.