Gunderupvej 87, Gunderup, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE EJENDOM SØGES TIL KØBERE!

Nedlagt landejendom med flot udsigt og attraktiv beliggenhed på stor grund på 3.026 kvm. omgivet af træer og buske og ejendommen består af 117 kvm. fritliggende stuehus med flg. indretning: stueplan på 82 kvm. bestående af baggang, entré, badeværelse, køkken, mindre kælder, stue, værelse og 1. sal på 35 kvm. består af 2 værelser med flot udsigt fra kvisten. Herudover udhuse på ialt 175 kvm. bestående af staldbygning, ladebygning samt 2 mindre udhuse. Bygninger fremstår pudsede mursten. Ejendommen ligger med flot udsigt over marker og natur. Stor grund og gårdsplads.

En ejendom med attraktiv beliggenhed og højt til himlen samt masser af plads og mulighed for erhverv, gårdbutik mv., tæt på Gunderup by / Fjellerad skole / indkøb og gode busforbindelser.

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513

Gunderup er en landsby i Himmerland med ca. 123 indbyggere. Gunderup er beliggende 2 km nord for Fjellerad, ca. 2 km til Vaarst, 8 km syd for Gistrup og 17 km syd for Aalborg. ca. 9 km til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Gunderup Kirke er beliggende højt i landskabet og et markant identifikationspunkt og landemærke for hele egnen. Landsbyen ligger ved Hadsund Landevej. Det betyder at Gunderup, i modsætning til andre landsbyer af lignende størrelse, har en dagligvarebutik i form af en tankstation. Der er også indkøbsmuligheder hos den lokale købmand i Fjellerad, og skole i Fjellerad (Vaarst-Fjellerad) folkeskole til og med 6. klasse. Aalborg kommune har anlagt en cykelsti på strækning af Hadsund Landevej mellem Gistrup og Lundby.