Tøtmosen 57, Egense, 9280 Storvorde

SOLGT PÅ 2 MÅNEDER - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Skønt, velholdt og moderniseret sommerhus på 72 kvm. samt gæsteanneks og stor garage på 28 kvm. og udhus på 22 kvm. beliggende på stor, attraktiv og dejlig grund. Grunden er på 1258 kvm. og ligger ugenert således man har mulighed for at have sit eget fristed og oase med fred og ro i det skønne sommerhusområde tæt ved strand mv.

Sommerhus beliggende på en stor lukket grund med god plads. Sommerhus er løbende renoveret bl.a. køkken, badeværelse, tilbygning af soveværelse og værelse, mv.

Sommerhus er indrettet: lys entré med linolium på gulv og godt med skabsplads, godt værelse og soveværelse, badeværelse med bruseniché og el-gulvvarme, lyst nyere køkken i åben forbindelse til dejlig spise og opholdstue med brændeovn og herfra udgang til dejlig og lys udestue med klinker, godt anneks som ekstra gæsteværelse, god og stor garage, udhus, cykelskur og brændeskur.

Dejlig stor terrasse og flot have med masser af plads til børnene kan boltre sig i den store have.

Fra sommerhuset er der ca.½ times kørsel til Aalborg centrum og ca. 20 min. kørsel til Øster Hurup og ca. 5 min. kørsel til færgen mellem Egense og Hals.

Et spændende sommerhus med plads til hele familien.

Ring for fremvisning på tlf. 61151513!