Gistrupparken 11, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ 1½ MÅNED - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Villaen, der er placeret på stille villavej, er på 161 kvm. Derudover er der en 32 kvm. stor garage samt 13 kvm. god carport. Villaen er indrettet specielt med henblik på de krav og ønsker, som børnefamilier stiller.

Villa er indrettet med: skøn lys entré med masser af garderobeskabe, pænt og lystbadeværelse med badekar, lyse klinker og gulvvarme; lyst gæstebadeværelse med bruseniché og gulvvarme, hyggelig TV-stue med brændeovn og med udgang til dejlig overdækket terrasse og med åben forbindelse til skøn spise- og opholdsstue med udgang til dejlig overdækket terrasse, pænt og lyst køkken/alrum masser af skabsplads og med trægulve, Stort soveværelse med masser af skabsplads, 2 gode børneværelser, godt bryggers med masser af skabsplads og vaskearrangement samt bagudgang. I tilknytning hertil en god carport på 13 kvm. samt god garage på 32 kvm. med el-port, redskabsskur.

Dejlig, velanlagt, ugeneret og sydvendt lukket have med dejlig overdækket terrasse, som forlænger de skønne sommeraftener, og flotte bede med buske og granitskærver foran huset, som er nem at holde.

Villaen ligger meget tæt på skole, fritidsordning, daginstitutioner og fritidsaktiviteter, hvilket ikke mindst er attraktivt når børnene skal bringes og hentes til sportsaktiviteter i de mørke vinteraftener. Samtidig ligger villaen tæt ved Ørnehøj Golfbane.

Villaen har den flotte natur i Lundby Bakker som nærmeste nabo, hvilket giver en dejlig udsigt og mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne.

Gistrup er en attraktiv by og forstad til Aalborg. Der er et godt udbud af dagligvarebutikker. Gistrup ligger kun et stenkast det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AAU, NOVI og Gigantium mv. og kun 10-15 min. fra Aalborg Centrum.

Kom og oplev en spændende villa med central og attraktiv beliggenhed og en villa med masser af muligheder for børnefamilien

Ring for fremvisning i dag på tlf. 61151513!